By: aErOL afzan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]
Friday, 11-Jan-2008 17:43 Email | Share | | Bookmark
Sorotan 2007



Kenangan ku tahun 2007... Waaa~~ Tahun 2008 dah masuk, makin tua plak rasanya diri ku ini...Nway selamat Tahun Baru 2008 pada semua gang FP n Flickr... Semoga tahun ini membawa lebih banyak erti dan duit! kekeke...

p/s Tenkiu banyak to Med (http://m3dusa.fotopages.com/) sebab ajar buat entry kali nih!


Saturday, 22-Dec-2007 14:25 Email | Share | | Bookmark
Autoshow

 
 
 
View all 13 photos...




Entry kali ini Cars!! Lama tak letak pix keta..


Sunday, 16-Dec-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Dewa 19 live in Kuching.....






Buat peminat Dewa 19 showcase ni diadakan di stadium tertutup Kuching pada 16 disember lepas. Kita orang (Med+ Safri+ Mael+ Lydia+ Ilyani) dah ada kat sana dari pukul 6 petang lagi,semangat katakan tapi konsert diadakan pukul 9 malam...Kita orang duduk di area X-Zone dapat la ambik gambar sepuas hati... Pada Onn memang berbaloi la pergi sebab suara Once memang power! Showcase ni satu setengah jam jer, rasa tak puas plak Hehehe... Macam dengar cd plak masa tue

p/s: Nak tengok gambar Dewa lagi? Jom meriah kan flickr Onn.. http://www.flickr.com/photos/cherol/


Saturday, 15-Dec-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Jalan-Jalan Ambil Gambar



Lama betol tak apdate fotopages. Nie baru ada kesempatan nak apdet.Petang tue street shoot ngan Safri@ Mat Sap sekitar Waterfront. Med tak dapat ikut sebab kerja, so kita orang dua jer pergi tembak menembak hari tue...More pictures can be found here http://www.flickr.com/photos/cherol

p/s: Khas buat Jemster@ Fendi, perli aku yer?


Tuesday, 9-Oct-2007 11:35 Email | Share | | Bookmark
Let's smile ....



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net